Rólunk

A CAR-TEX Halas Kft. 1990-ben olyan termelő és import céget indított, amely elsősorban az autószalonok működését segítette elő. Napjainkban már igen széles vevőkörrel büszkélkedhetünk, melyek közé egyaránt sorolhatunk márkakereskedéseket, használtautó-kereskedéseket, gumijavító szervizeket, szupermarketeket és különböző autósboltokat.

A cég fő profilját az autószőnyeg- és üléshuzat gyártása, illetve a KRESZ egységcsomag összeállítása képezi. A sikeres fejlődésnek köszönhetően termékskálánk a többszörösére bővült. Autószőnyegek gyártása és forgalmazása Főbb profilunk méretpontos és univerzális szőnyegek gyártása. Kizárólag minőségi, tartós szövet és gumialapanyagokkal dolgozunk. Tehergépjárművek rakterébe méretpontos, saválló, strapabíró szőnyegeket készítünk.

Üléshuzatok gyártása és forgalmazása

Méretpontos és univerzális üléshuzatok tartjuk cégünk egyik legjelentősebb tevékenységi körünknek. Valamennyi autótípusra kínálunk szövet, velúr, jacquard anyagból üléshuzatokat, párban vagy garnitúrában, többféle színben és mintában.

KRESZ-tartozékból összekészített egységcsomagok gyártása és forgalmazása

Az előírásoknak megfelelően gyártjuk le elakadásjelző háromszög, elsősegélycsomag és figyelemfelkeltő biztonsági mellénnyel felszerelt KRESZ-táskáinkat. A kötelező tartozékoktól a legpraktikusabb kiegészítőkig kínálunk izzókészletet, jégkaparót, vontatókötelet, akár munkavédelmi kesztyűt.

Autó-felszerelési cikkek

Emellett jelentős cégünk import-tevékenysége is, kiváló minőségű autó-felszerelési és autó-elektronikai termékeket importálunk, valamint forgalmazunk. Kínálatunkba tartoznak:

  • Rendszámtáblatartók;
  • Autóápolási cikkek, autósamponok, törlőkendők, téli/nyári szélvédőmosó folyadékok, jégoldók, stb.;
  • Hótálcák és csomagtértálcák;
  • Króm vállfa;
  • Különböző izzókészletek;
  • Elsősegélycsomagok személyautóba, tehergépjárműbe és motorkerékpárba, stb.

Cégünk a teljes autó-felszerelési szortimenttel rendelkezik. Termékskálánkat megtekintheti honlapunkon is. Gyártástechnológiánk korszerűsítésére Magyarországon elsőként 2004-ben MSZ EN ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be. Kiemelnénk, hogy Magyarországon egyedülállóak vagyunk ebben, ugyanis csak a CAR-TEX Halas Kft. rendelkezik az autófelszerelés területen ISO minősítéssel.

A vevők kiszolgálását saját gépkocsiparkunkkal látjuk el, így szállítási nehézségek nem képeznek akadályt. Az általunk gyártott és importált termékek kiváló minőségűek, bevizsgált alapanyagokból készülnek, a nemzetközi normáknak megfelelőek. Célunk: törekszünk arra, hogy vevőink, vásárlóink mindig elégedettek legyenek termékeinkkel.

Kellemes böngészést kívánunk!